Torna a la pàgina d'inici
 
 
 
  Notícies AFB
inici AFB - Notícies
     
  Què posen en valor les votacions sobre el Concert i l’entitat bancària?  
 

Valoració del president d'AFB, Antoni Torres, sobre els resultats de les votacions

 
 
  • Empresarials: AFB
  • Categories: Reflexions de Junta
  • Etiquetes: concert | CaixaBank
  • Data de publicació: 22/01/2015 16:26:52
 
 

Les votacions celebrades ahir entre els titulars de farmàcia de Barcelona, en les que el 92,21% dels votants es va pronunciar a favor d’una modificació del Concert i un 73,34% a favor d’un canvi d’entitat bancària, ens permeten posar en valor diferents aspectes.

D’una banda, la bona feina realitzada pel Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i les seves negociacions, que ens han permès assolir un acord satisfactori per a la gran majoria de titulars  tant en l`àmbit financer com pel que respecta a la modificació del Concert.

D’altra banda, la voluntat de CaixaBank d’arribar a un acord, el que mostra la seva aposta pel nostre col·lectiu i posa de manifest que resultem un sector atractiu i estable, malgrat la situació d’impagaments i la conjuntura econòmica.

Respecte la modificació proposada al text del Concert, suposa una mostra de la nostra voluntat d'acord i d’ajudar a trobar solucions als problemes o necessitats de l'Administració, pensant en l'avui però sense hipotecar allò en el que estem treballant per poder obrir noves àrees d'activitat per a les farmàcies comunitàries.

Per últim i més important, els resultats de les votacions indiquen una coherència i unitat del col·lectiu que ens donen força a l’hora de negociar o proposar qualsevol mesura que ens afecti i que desmenteixen el tòpic de que som un col·lectiu individualista i desunit. Evidentment, això està lluny de la realitat.

Per aquests motius, considero que aquestes votacions i els seus resultats han suposat un èxit per a tots nosaltres del que tots ens hem de sentir satisfets.

Antoni Torres, president dAFB

 

 
 
   
   
     
     
 
Web patrocinada per:
Associació de Farmàcies de Barcelona - C/ Casanova, 84-86, Entr. 1ªC - 08011 Barcelona - Tel. 93 323 24 22 - Fax 93 454 61 77 | afb@afb.cat